Background Image

Kunst Galerij

Esdee Art

Esdee Art

Gedreven door mijn passie voor creativiteit en kunst ben ik blijven zoeken naar nieuwe manieren om mijzelf uit te drukken. Tegenwoordig doe ik dat vooral door middel van pouring art, een giettechniek waarbij je verf op een canvas giet en deze op verschillende manieren beïnvloedt met hamer, rietje, touwtjes… Zo krijg je explosies van verschillende kleuren.

Met het idee dat kleuren werken op ons gemoed, creëer ik leuke combinaties die voor elk interieur en dus ook elk gemoed en karakter werken.
Warme kleuren stralen liefde, kracht, passie, energie en dynamisme uit. Het gaat vooral over gele, oranje, rode en terra tinten.
Koude kleuren zijn kalmerend, rustgevend en verkoelend. In dit gamma vinden we koele, blauwe, groene en aqua tinten.

Website

Bald Art

Balder Goethals tekent al van kindsbeen af. Mede omwille van het feit dat hij weinig tv heeft gezien, leert hij het stripverhaal kennen dat hij natekent en verzamelt. Op jonge leeftijd ging hij naar de Chiro waar hij buiten vriendschap ook de passie voor muziek leerde kennen, vooral de jaren 60 - 70 - 80 – kortweg allerhande genres boeiden hem.

De combinatie tekenen, boetseren, schilderen, grafiek,... werd de ideale match voor Balder. Ondertussen is hij daar al bijna zijn hele leven mee bezig, dit met ups en downs. Hij dankt vooral zijn gezin, Aukje, Aerjen en Iemke die hem hierin steunen en zijn vrijheid gunnen.Geloof hem gerust: een creatieveling zoals hij heeft het hierbij niet altijd even gemakkelijk.

Het speelde al langer in zijn hoofd en ziel om eens wat met muziek en kunst te doen. Het laatste jaar heeft hij er zich bijna elke dag in uitgeleefd. Dit o.a. ter ere van overleden muzikanten o.a. de bende van 27 aangevuld met anderen. Zijn stijl: geschilderd, olie op paneel, een beetje grof pointillisme. Een aanpak die eigenlijk al altijd zijn droom was geweest.

Contact
Bald Art
Thierry Deloof

Thierry Deloof

Dankzij de samenwerking met Thierry Deloof kunnen we onze sfeerbistro gezellig inrichten en vaak aanpassen met zijn nieuwe werken. Heb je interesse voor één van de werken, dan horen we het graag en helpen we om van dat werkje jullie werkje te maken.

Website