Background Image

Over ons

Het team achter
de Twijfelaar

Brecht Van Colen (kok) en Kimberly Van Gierdehom (gastvrouw), hebben in mei 2014 samen hun droom verwezenlijkt: het opstarten van een eigen horecazaak.

Kimberly en Brecht vormen dan ook een fijn, complementair en gemotiveerd duo en staan garant voor kwaliteit. Terwijl hij in de keuken verdwijnt en zijn creativiteit aanspreekt zorgt zij voor een goed welkomstgevoel bij de klanten. Beiden beseffen hierbij dat hun klanten de bouwstenen zijn van hun succesvol horecaverhaal.

Kimberly

is afgestudeerd als Bachelor in de Psychologie. Samen met Brecht had zij echter vlug de horecamicrobe te pakken. Ook zij deed ervaring op in enkele restaurants: Ten Voute (Loppem),
'd Afspanning (Beernem).

Als gastvrouw van hun eigen bistro kan zij deze studie Psychologie in de praktijk brengen. Het ontvangen en bedienen van klanten is voor haar geen routine maar een doorleefde persoonlijke aanpak met respect voor hun wensen. Zo geeft ze hen een goed en huiselijk gevoel en dompelt ze hen voor even in een ongedwongen sfeer.

Samen met de lekkere gerechten zorgt haar gastvrijheid, vriendelijkheid en hartelijkheid voor een topervaring in het drukke leven.

Brecht

had al van jongs af aan een passie en goesting voor lekker eten. Hij genoot zijn opleiding in de Hotelschool Spermalie en stortte zich succesvol in de praktijk en werd chefkok in Ten Voute (Loppem).

Zijn liefde voor de smaakvolle en rijke oosterse keuken dankt hij aan zijn ervaringen opgedaan tijdens zijn vele reizen. Met deze achtergrond geeft hij simpele klassieke gerechten een leuke, moderne en soms verrassende twist.

Kortom, hij werkt hiervoor creatief met seizoensgebonden producten, met aandacht voor lokale telers, en eigen gekweekte kruiden. Het resultaat is een pure karaktervolle bistrokeuken gekenmerkt door herkenbare ingrediƫnten op het bord met aandacht voor een mooie compositie.

Pic Pic