Background Image

Kunst Galerij

Bald Art

Bald Art

Balder Goethals tekent al van kindsbeen af. Mede omwille van het feit dat hij weinig tv heeft gezien, leert hij het stripverhaal kennen dat hij natekent en verzamelt. Op jonge leeftijd ging hij naar de Chiro waar hij buiten vriendschap ook de passie voor muziek leerde kennen, vooral de jaren 60 - 70 - 80 – kortweg allerhande genres boeiden hem.

De combinatie tekenen, boetseren, schilderen, grafiek,... werd de ideale match voor Balder. Ondertussen is hij daar al bijna zijn hele leven mee bezig, dit met ups en downs. Hij dankt vooral zijn gezin, Aukje, Aerjen en Iemke die hem hierin steunen en zijn vrijheid gunnen.Geloof hem gerust: een creatieveling zoals hij heeft het hierbij niet altijd even gemakkelijk.

Het speelde al langer in zijn hoofd en ziel om eens wat met muziek en kunst te doen. Het laatste jaar heeft hij er zich bijna elke dag in uitgeleefd. Dit o.a. ter ere van overleden muzikanten o.a. de bende van 27 aangevuld met anderen. Zijn stijl: geschilderd, olie op paneel, een beetje grof pointillisme. Een aanpak die eigenlijk al altijd zijn droom was geweest.

Contact

Thierry Deloof

Dankzij de vorige eigenaar Thierry Deloof kunnen we onze sfeerbistro gezellig inrichten en vaak aanpassen met zijn nieuwe werken. Heb je interesse voor één van de werken, dan horen we het graag en helpen we om van dat werkje jullie werkje te maken.

Thierry Deloof
Wietse

Wietse

Wietse Een 29jarige Brugse kunstenaar die zowel nationaal als internationaal actief is. Deze kunstenaar won al ‘Best urban creative of Bruges’ (2016) en ‘ Best mural nationaal’ (2019). Zijn stijl ligt tussen cartoon en realisme, in combinatie met sarcasme. De grote 3 pijlers in z’n werk zijn (kunst)geschiedenis, natuur en reizen. De murals staan op verschillende continenten. Landen als Vietnam, Brazilië, Cuba,… zet hij zijn stempel. De liefde voor dieren en natuur zijn overduidelijk. Maar ook problematische, sociale aspecten van de mens. Droge humor met een kritische blik. Dromen en positivisme zijn ook een hulpmiddel in de wereld van de kunstenaar. Alles voor de kunstenaar is een canvas. Gaat het op grote muren, schilderijen, illustraties of mode. Ook werkt hij veel samen met interieur designers en horeca. Wil je meer weten van deze kunstenaar? Zoek hem op via Instagram: @wietseart

Website